Hilde servantskap m/servant og speil – hvit høyglans

7,600.00 kr18,610.00 kr

Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

HILDE – HILDE Hvit Høyglans har skrogsider i hvit matt og fronter i hvit høyglans og er en rimelig og funksjonell baderomsinnredning med skuffer.

Størrelser: 60 cm – 80 cm – 100 cm – 120 cm.
H= 57 cm, D = 45,6 cm

Skrog og fronter er i foliert spon med 2 mm kantlisting.
Skuffene på HILDE er romslige, og med utsparing og rom bak skuff passer HILDE til de fleste røropplegg. HILDE er selvsagt ferdig samansett, og med opphengsbeslag for enkel montering. Fåes i hvit høyglans, hvit matt og grå antrasitt.

Kombineres med BALDER porselenservant eller BRAGE matt mineralkompositt.

Kombineres med speilskap med belysning eller speil med sidelys.

Montering, FDV og anna nyttig info om HILDE finn du her

Tilleggsinformasjon

Størrelser

Servantskap med Balder servant og speilskap 60 cm, Servantskap med Balder servant og speilskap 80 cm, Servantskap med Balder servant og speilskap 100 cm, Servantskap med Balder servant og speilskap 120 cm, Servantskap med Brage servant og speilskap 60 cm, Servantskap med Brage servant og speilskap 80 cm, Servantskap med Brage servant og speilskap 100 cm, Servantskap med Brage servant og speilskap 120 cm, Servantskap med Balder servant og speil m/sidelys 60 cm, Servantskap med Balder servant og speil m/sidelys 80 cm, Servantskap med Balder servant og speil m/sidelys 100 cm, Servantskap med Balder servant og speil m/sidelys 120 cm, Servantskap med Brage servant og speil m/sidelys 60 cm, Servantskap med Brage servant og speil m/sidelys 80 cm, Servantskap med Brage servant og speil m/sidelys 100 cm, Servantskap med Brage servant og speil m/sidelys 120 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hilde servantskap m/servant og speil – hvit høyglans”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *