Rettedal Webservice kan fremme salg av deres produkter / tjenester via Facebook og Google annonser.Facebook / Google annonser

Vi kan
fremme salg via

Slider

Få mer salg

Gjennom Facebook og Google annonser kan vi gjennom avansert målretting kan vi fremme deres produkter eller tjenester til kundene der de er. Vi har bred erfaring med å levere markedsføring via Facebook og Google til en rekke kunder og innen flere bransjer.

Meet Our Team

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

Tidligere nettbutikker

Vi har hjulpet flere bedrifter fra mange bransjer med utvikling av nettbutikk over hele Norge. Under ser du noen av dem:

frk

Frk. Solgaard Interiør

Besøk nettbutikk

cobbedog

Cobberdog.no

Besøk nettbutikk

spekepolser.no

Kremmern AS

Besøk nettbutikk

Hvorfor markedsføre på Facebook

Mer salg

Facebook har nå tatt over som den ledende plattformen hvor kunder kjøper varer via annonser.

Merkevare

Å bygge en merkevare er alfa omega for en bedrift, det trenger ikke å bety et salg nå, men jo mer som vet om bedriften din, jo flere kunder vil komme organisk i fremtiden.

Kundestrøm

Gjennom en god, målrettet annonsekampanje på Facebook ser vi at du er nærmest garantert kunder og kjøp.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på Facebook og Google markedsføring

Hva får du inkludert ved kjøp av nettbutikk

Eget kontroll panel

Etter at nettsiden er designet og du er fornøyd med designet får du tilgang til et kontrollpanel hvor du kan administrere ordre samt endre nettsiden.

Hosting

Å hoste en nettbutikk kan være dyrt. Mange leverandør tar mange titalls tusen for hosting. Hos oss betaler du en pris for ubegrenset med produkter slik at du vet hva du har å forholde deg til.

Ubegrenset support

Dersom du ønsker å endre produkter eller nettsiden din men ikke har kompetanse eller tid til å gjøre dette selv tilbyr vi å gjøre endringer for deg. Alle henvendelser om endringer startes innen 24 timer på ukedager.

Betalingsløsning

Vi setter opp betalingsløsninger for deg. Vi har god erfaring med å sette opp både stripe, paypal og klarna. Gjennom kommunikasjon med deg kommer vi sammen frem til en løsning som passer for deg.

Vi kan også være behjelpelig med å sette opp en app eller bestillingsløsning for deres nettbutikk.