Rettedal Webservice har laget flere nettbutikker for bedrifter over hele landet. Målet vårt er at din nettbutikk skal være unik men samtidig enkel for dine kunder å navigere seg gjennom.din nettbutikk

Vi kan
sette opp

Slider

Komplett nettbutikk

Vi har tidligere erfaring med å lage nettbutikker til flere bransjer. Inkludert matbutikker, interiør og dyrebutikk. Nettsiden vi lager skal være salgsrettet samtidig som de ser estetisk bra ut og det er denne balansen som gjør oss til rett leverandør av din nettbutikk.

Meet Our Team

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

Tidligere nettbutikker

Vi har hjulpet flere bedrifter fra mange bransjer med utvikling av nettbutikk over hele Norge. Under ser du noen av dem:

Hvorfor velge Rettedal Webservice

Kvalitet

Med over 10års erfaring, en brennende lidenskap for webutvikling og flere samarbeidspartnere kan Rettedal Webservice garantere at din side blir moderne, visuelt imøtekommende og brukervennlig.

Kommunikasjon

Rettedal Webservice har fokus på god kommunikasjon mellom kunde og konsulent. Du skal føle deg trygg på at din nettside og visjon blir hørt og utført slik du vil ha den.

Kostnadsvennlig

Gjennom god kommunikasjon vil Rettedal Webservice sammen med deg komme frem til et nettside som passer deg, ditt firma og ditt budsjett enten du er en liten eller stor bedrift.

Hva får du inkludert ved kjøp av nettbutikk

Eget kontroll panel

Etter at nettsiden er designet og du er fornøyd med designet får du tilgang til et kontrollpanel hvor du kan administrere ordre samt endre nettsiden.

Hosting

Å hoste en nettbutikk kan være dyrt. Mange leverandør tar mange titalls tusen for hosting. Hos oss betaler du en pris for ubegrenset med produkter slik at du vet hva du har å forholde deg til.

Ubegrenset support

Dersom du ønsker å endre produkter eller nettsiden din men ikke har kompetanse eller tid til å gjøre dette selv tilbyr vi å gjøre endringer for deg. Alle henvendelser om endringer startes innen 24 timer på ukedager.

Betalingsløsning

Vi setter opp betalingsløsninger for deg. Vi har god erfaring med å sette opp både stripe, paypal og klarna. Gjennom kommunikasjon med deg kommer vi sammen frem til en løsning som passer for deg.