Komplett booking / bestillings- system til din restaurant

Vi har tidligere erfaring med å sette opp booking / bestillingssystem til restauranter. Nettsiden med bestillingssystem vi setter opp er av høyeste klasse og med masse funksjoner. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Meet Our Team

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

AKSHAY HANDGE

Tattoo Artist

Tidligere restauranter

Vi har hjulpet flere restauranter med å sette opp nettside med bestilling og bookingssystem. Under ser du noen av dem:

Hvorfor velge Rettedal Webservice

Kvalitet

Med over 10års erfaring, en brennende lidenskap for webutvikling og flere samarbeidspartnere kan Rettedal Webservice garantere at din side blir moderne, visuelt imøtekommende og brukervennlig.

Kommunikasjon

Rettedal Webservice har fokus på god kommunikasjon mellom kunde og konsulent. Du skal føle deg trygg på at din nettside og visjon blir hørt og utført slik du vil ha den.

Kostnadsvennlig

Gjennom god kommunikasjon vil Rettedal Webservice sammen med deg komme frem til et nettside som passer deg, ditt firma og ditt budsjett enten du er en liten eller stor bedrift.

Hva får du inkludert ved kjøp av booking / bestillings- system

Eget kontroll panel

Etter at nettsiden er designet og du er fornøyd med designet får du tilgang til et kontrollpanel hvor du kan administrere bestillinger samt endre nettsiden.

Hosting

Å hoste en nettside med bestillingssystem kan være dyrt. Mange leverandør tar mange titalls tusen for hosting. Hos oss betaler du en pris for ubegrenset med produkter slik at du vet hva du har å forholde deg til.

Ubegrenset support

Dersom du ønsker å endre produkter eller nettsiden din men ikke har kompetanse eller tid til å gjøre dette selv tilbyr vi å gjøre endringer for deg. Alle henvendelser om endringer startes innen 24 timer på ukedager.

Betalingsløsning

Du kan velge om kunden skal betale ved henting eller via kort / Vipps. Gjennom kommunikasjon med deg kommer vi sammen frem til en løsning som passer for deg.